11.8.15

2 out 1 in: stavaza midden augustus

Bij de vorige stand van zaken over 2 out 1 in eind april had ik nog geen enkele stof gekocht. Intussen is daar verandering in gekomen. Hieronder zie je op de fotocollage 10 stoffen. De bovenste links en de onderste in het midden komen van Julija's Shop. De onderste links rechts kocht ik bij de Stoffenkamer. De bovenste links bestelde ik bij Miss Matatabi en liet die naar het adres van mijn broer in Japan sturen. Hij bracht ze onlangs mee nu hij in zijn thuisland op bezoek is. De onderste links kocht ik bij Ray Stitch, waar we op een wandeling in Londen langs passeerden. Heerlijk winkeltje trouwens! Verder kocht ik nog 1 ongefotografeerde stof bij Artevelde.

Aan de in-zijde van de #2out1in challenge staan deze 10 stoffen + nog 1 ongefotografeerd exemplaar. Perfect op schema dus met 22-11 πŸ˜†

Om 11 stoffen te mogen kopen, moest ik er natuurlijk dubbel zoveel verwerkt hebben. Ik ben dan ook net bij 22 verwerkte stoffen uitgekomen. Bij de vorige stand van zaken waren 7 stoffen verwerkt. In de periode mei-augustus zijn er nog eens 15 uit de voorraad verdwenen. Je ziet de respectievelijke stukken in de fotocollage hieronder.

Bij de eerste #2out1in stavaza eind april waren er 7 stoffen out, 0 in. In de periode mei-augustus werden 15 stoffen verwerkt, allemaal aanwezig in deze collage. Dat brengt de stand op 22! πŸŽ‰πŸ°πŸ’ͺ

Momenteel zit ik dus perfect op schema met een stand van 22-11. Nu ga ik snel nog wat verder naaien, want bij ons bezoekje aan Liberty vorige week zag ik zoveel moois dat ik een al een behoorlijk lang verlanglijstje heb voor een volgende winkelbeurt.

6 opmerkingen:

 1. Hele mooie stofjes maar ook pareltjes bij de afgewerkte stukken.Vooral dat groene(sweater) met witte boord lijkt me mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw, mooie stofjes en mooie maaksels!
  Maar... moet het niet 2 out 1 in zijn? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeps! Haha, natuurlijk. Ik paste het aan. Dank voor de opmerkzaamheid :-)

   Verwijderen