17.5.11

Grandioos gefaald

Vorige week deed Elsie Marley van Kids Clothes Week Challenge. Ik was van plan om mee te doen. Shorts moesten er gemaakt worden en veel. O.a. dit shortje stond op mijn lijstje, de stoffen lagen al klaar. Een uur per dag naaien, 7 dagen lang, zo moeilijk kon dat toch niet zijn. Een uur is rap gevonden, even geen facebook en blogs lezen en je bent er al bijna... Dacht ik.

Driewerf helaas, ik faalde grandioos. En dat kwam niet door facebook en het lezen van blogs, maar doordat ik sinds maanden geen zo'n drukke week meer had gehad. Druk als in: opstaan om 5u en de deur uit zijn vooraleer een levende ziel zijn ogen heeft geopend. Maar ik mag niet klagen, rustige weken zijn er ook.

Maar goed, de KCWC zal dus voor 2012 zijn. Zaterdag maakte ik in de rapte nog dit broekje, kwestie van de schade nog wat te beperken.

spring

Na het succes van dit, een versie voor de grote zus. Opnieuw in Liberty, 80 cm deze keer. Ik haalde een jeansbroek uit de kast voor het patroon en tekende hier en daar een paar cm erbij. Het steekt niet zo nauw bij een dergelijk model.

voeten afvegen

4 opmerkingen:

 1. jammer van de drukke week... Maar dit broekje vind ik echt geweldig! Mooi met die elastiek aan de enkels, en een heel passend stofje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag je foto's al op Flickr en dacht al: "Grandioos gefaald, dat kan toch niet?" Gelukkig had je het niet op dit broekje. Ik zou de stof nooit zelf kiezen, maar het is werkelijk prachtig. Zo zacht, zo vrouwelijk.
  Wat ik me wel altijd afvraag, telkens ik Liberty broeken van jouw hand zie passeren... gaat dat wel een tijdje mee, zo'n broek in een heel dun stofje? Of heb jij net heel voorzichtige kindertjes?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grandioos geslaagd, bedoelde je ? Heb vanavond nog net bedacht dat mijn volgende broek ook zo afgewerkt wordt onderaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oontje, de vorige broek met de sterretjes heeft al wel een gaatje (piepklein, het valt niet op), voor de rest geen klachten. Maar kruipertjes zijn die meiden al niet meer hé.

  BeantwoordenVerwijderen