14.11.12

Work in progress

Sinds de KCWC was het hier wat stilletjes op het naaifront. De tijd ontbrak een beetje, maar intussen werd er wel al wat vooruit gekeken naar de feestperiode. Vandaag wordt er eindelijk nog eens geknipt. Het eerste stuk op mijn lijstje is een feesthemd voor de jongste zoon, voor bij deze broek. In Liberty natuurlijk.

keuzes

Ik zou langzaamaan ook een lijstje met eindejaarscadeautjes moeten aanleggen maar zoek nog inspiratie. Welke cadeautjes maak jij dit jaar zelf?

10 opmerkingen:

 1. Op aanvraag: zakjes om juweeltjes in op te bergen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat een mooie liberty! Dat wordt een masterpiece, dat hemd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier zijn Kaatje en Victor in popvorm in de maak, en verder op het voorlopige lijstje staan nog een Kaatje-kleedje voor de dochter, een roodkapje-cape, een wollig dekentje voor de jongste en een nachtkleedje voor de schoonmoeder. Ik zal maar eens verder doen zeker?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat belooft weer prachtig te worden! Hier al brillenzakjes, zakdoekenzakjes en een handtas gestikt voor onder de kerstboom... Misschien ook nog een prinsessenjurk voor het nichtje, maar dat staat nog niet vast.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. een tablethoes ... maar ssstt ... en verder zal het heel erg afhangen van de beschikbare tijd ... ook al is de wil er wel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de beschikbare tijd wil ook hier wel eens een struikelblok zijn. Maar om nu een week voor de feesten nog snelsnel op cadeautjesjacht te gaan, daar heb ik dan ook weer geen zin in. Bovendien ben ik zo'n twijfelaar als het op cadeautjes aan komt, dat ik misschien wel iets gemaakt heb in de tijd die ik nodig heb om te beslissen wat ik ga kopen. Moeilijk!

   Verwijderen
 6. Heel wat leuke tips,
  flock t-shirts voor de neven, warme trui voor het petekind, metekind wie weet een toffje jurk of wordt het een broekje zoals jij er al heel wat mooie gemaakt hebt. rokje voor het nichtje, daarnaast in vilt broche en een kettingen, we zien wel waar we uitkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik moet 2 prinsessenjurkjes maken! Met sleepje en al. Dus ik zoek nog patroontjes en veel tijd ;)
  Het hemdje zal mooi worden!

  BeantwoordenVerwijderen