27.2.13

Hoe wordt Liberty geprint?

Geen foto's van afgewerkte projectjes vandaag (er liggen nog een paar bijna afgewerkte stukken te wachten op de laatste prutsen) en geen tijd voor tekst, maar dit moest ik toch gauw even delen.Tot gauw!

8 opmerkingen:

 1. Wauw, zo knap he! Je snapt niet dat het niet verschuift tussendoor ofzo ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik zag het filmpje al een tijdje geleden... Zalig he!
  Annick

  BeantwoordenVerwijderen
 3. woooooooow zotjes! maar zo tof om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk! Toen ik studeerde vond ik fabrieksbezoeken altijd de tofste dagen, 'weten hoe iets gemaakt is' inspireert op een of andere manier om er iets mee te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Welkom in de wondere wereld van de textielproductie! Ik verschiet toch wel dat ze flatbed screens gebruiken en geen rotatieve. Ik heb al met verschillende printers samengewerkt, en heb flatbed screens enkel nog maar gezien op de zijden sjaals van Hermès, alle andere printers die ik ken via het werk gebruiken rotatieve screens (altijd 1 screen per kleur, of het nu flatbed of rotatief is). Misschien ligt daar bij Hermès het antwoord wel, ik denk dat je met flatbed preciezer en fijner kan werken (en trager), maar helemaal zeker ben ik dat niet. Lap, daar ga ik dus nog efkes mijn hoofd over breken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk om te zien dat die stof in zo een mooi kader wordt gemaakt en leuk dat ze nog in Engeland zelf wordt geproduceerd (of is dat mogelijks enkel de kleinschalige productie voor de samples en wordt de rest in Azie gemaakt?). Thanks for sharing this.

  BeantwoordenVerwijderen