1.3.14

En dit zijn de gelukkigen...

De Give Away naar aanleiding van de opruiming in de stoffenkast liep de voorbije nacht af. Gisterenavond begon ik alvast met iets wat uiteindelijk compleet nutteloos bleek te zijn: het nummeren van de reacties.

Eerst dacht ik nog alle nummers in 1 of andere random generator te gooien, maar dat bleek niet meteen een geschikte manier van werken voor zoveel stoffen, waarvan enkelen qua populariteit boven de andere uitstaken.

De reacties werden dan maar uitgeknipt

strookjes

en op stofnummer gesorteerd (hoe meer kinderen je hebt, hoe sneller je daar mee klaar bent).

sorteren

De handen van het aanwezige kleuterteam werden voldoende onschuldig bevonden om elk om beurt een kommetje in een zak te kiepen en een briefje te trekken. Deurwaarder Leo hield een oogje in het zeil.

enthousiast team

En dit is het overzicht met de winnaars van de loterij:

deurwaarder

Stof 1 wordt een rokje.Stof 2 maakt na verwerking een lange, mooie reis.Stof 3 wordt verwerkt in een Louisa dress.Stof 4 maakt binnenkort een baby nog mooier dan die ongetwijfeld al is.Stof 5 wordt een pennenzak.Stof 6 wordt een zomertuniek.Stof 7 weet het nog niet goed.Stof 8, het stofje dat iedereen wou, wordt geplooid en geplooid.Stof 9 wordt een kleedje of 2 rokjes.Stof 10 mag zich voorbereiden op heel wat uurtjes in de zon.Stof 11 wordt een rok of een handtas.Stof 12 mag een tuniek worden.Stof 13 was voorbestemd om een hemdje te worden.Proficiat aan alle winnaars! Stuur me asap je adres op spiegelaandewand [at] yahoo [dot] com.

8 opmerkingen:

 1. Zo veel winnaars in één klap, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier iedereen met de gewonnen stofjes! Zelf ga ik braafjes aan de slag met mijn eigen voorraad ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vele mensen blij. Dus ik ook ! Prettige zondag en proficiat met je prachtige give away !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat aan alle winnaars... er gaan weer mooie creaties uit voortvloeien :)
  MamaCin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wooohoo!!! Das wel echt geluk hebben, want aangezien iedereen het stofje wou, werd de kans ook kleiner! Maar joepie de poepie, it's my lucky day!!! Dank je wel lieve onschuldige kleuterhanden! :-)

  BeantwoordenVerwijderen