5.7.13

Homemade mini couture - boardwalk

Het nakijklijstje en uitstellijstje raakten afgewerkt, het Japanlijstje half en half, het naailijstje in de verste verte niet. Maar er is wel een bermuda. Ik stak er iets meer tijd in dan ik eigenlijk had, maar het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf.

ruitenbermuda

Het patroon is de Boardwalk uit Homemade Mini Couture. Ik maakte de 10 jaar voor de zoon, maar dat mocht gerust een maatje minder zijn. De tailleband kreeg een knopenelastiek, net als alle andere broeken in zijn kast. Vooraan tekende ik andere steekzakken, achteraan voegde ik paspelzakken toe.

details

Voila, 1 van de shorten kan ik bij deze toch van mijn lijstje schrappen. Een tweede broek werd gekocht. De rest zal voor na Japan zijn, maar waarschijnlijk zal het hier toch de hele tijd koud zijn en regenen, niet?

Verder maakte ik ook nog een rokje voor mezelf, maar dat ging ongefotografeerd (op een instagrammetje na) de valies in. Wie weet komt het op een Tokyofoto terecht, dan kan ik het alsnog laten zien.

Fijn weekend!

13 opmerkingen:

 1. Supermooi!! Leuk patroon he! Maar inderdaad vrij groot..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waw, het stofje is heel mooi voor een bermuda! Goeie keuze! Veel plezier op reis!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel tof. Ik zou ook nog eens in shortenmodus moeten schieten voor onze oudste.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige bermuda!! Veel plezier in Japan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. o, mooi met die paspelzakjes achter! Is toch niet te groot? Juist goed! Kan ie het volgende zomer misschien nog steeds aan... :)Kun je alvast iets afstrepen van je lijstje van volgende zomer... ;)

  BeantwoordenVerwijderen