26.3.14

Kus eens een kikker

kus eens een kikker - how to kiss a frog

Deze jurk was al een hele tijd klaar, maar bleef al die tijd op de kapstok hangen. Nu de kousenbroeken al eens in de kast blijven, ziet het ernaar uit dat de benen van de dochter te lang aan het worden zijn voor zowat de helft van haar jurkencollectie. Ze groeide de voorbije 2 à 3 jaar dan ook alleen in de lengte en zo goed als niets in de breedte. Onlangs pas verhuisde deze naar de stapel te kleine kleren.

zo

Originaliteitsprijzen ga ik met dit modelletje niet winnen, maar het is wel het genre jurk dat dochterlief zelf het liefste ziet.

weving

De stof is van Cosmo en kocht ik een hele tijd geleden bij Julija. Het mooie eraan is de weving, waardoor de rok wat stijf staat. Prinses/ballerina/danseres dochter extra blij.

goudlokje

Meer jurken staan op het programma van de komende weken, net als een jasje dat al bijna af is (sneak peek op instagram). Gelukkig valt dit seizoen van de Kids Clothes Week samen met de Paasvakantie. Wat staat er bij jou op de planning?

15 opmerkingen:

 1. Oh, wat een prachtig lentejurkje! Die stof is echt een pareltje. Op mijn planning voor kcw: een ole voor de zoon en een jurkje voor de dochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. past perfect bij haar gouden haren, heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geen origineel model, maar ook hier hetgene dat de Dochter het best past en het liefst draagt. En mooi bovendien, in alle eenvoud. Leuk stofje, met die aparte weving trouwens. Hier staan ook twee jurken op de planning, een bloesje en eventueel nog een rok, maar of me dat allemaal gaat lukken? Vakantie betekent voor mij niet noodzakelijk meer tijd...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi! Ik werk ook aan een jasje momenteel, en er liggen nog een jurk en slaapzak klaar, geknipt en al :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig! En het stofje valt inderdaad heel mooi! Ik heb deze week een jurkje afgemaakt voor de lente en ik moet nu eindelijk het jasje af gaan maken waar ik vorig jaar aan begon. Toen was hij nog veel te groot, maar nu past hij precies. Als ik niet te lang wacht tenminste...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Originaliteitsprijzen zijn niet nodig, dit is zo'n model dat het eeuwig goed blijft doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi! En met zo'n modellekes scoor ik hier ook altijd goed ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier ook een dochter die fan is van eenvoudige zwierkleedjes, tot groot ongenoegen van mezelf, want wat voor uitdaging is daar nu aan? Hier staan jasjes voor de zonen, kleedjes voor de dochter en wat spul voor de buikbaby op het programma. Gelukkig is mijn vakantie al begonnen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het jurkje is een pláátje. Staat je dochtertje prachtig, mooi dat structuurtje in het stofje en de schoentjes staan er zo mooi bij.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. toch mooi en zo een stijl van jurkje valt hier ook in de smaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw! Wat een prachtige jurk! En een geweldig stofje.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. schoon! en prachtige foto's ook trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zo van die eenvoudige modellekes zijn wel het mooiste!

  BeantwoordenVerwijderen