24.7.13

Nele ging een keer naar Japan en bracht mee: Liberty canvas

Als Libertyfanaat in Japan maakte ik van de gelegenheid gebruik om mijn Libertyradar uit te zetten voor de collectie die in Japan wordt geprint. Een deel van de stoffen die in Japan worden geprint zijn dezelfde als deze die we hier ook vinden, maar een deel ervan is exclusief bestemd voor het land van de rijzende zon (zoals deze Hello Kitty Liberty).

Mijn oog viel (o.a.) op deze canvas.

Liberty Japan

De tassenband die je erbij ziet liggen is van Echino en bracht ik ook mee uit dezelfde stoffenwinkel. Hiermee maakte ik een tas voor mezelf.

nieuwe zak

Voor de afmetingen baseerde ik me op de tassen die ik voor de juffen maakte. Ik ben tenslotte ook een juf en vaak met ringmappen onderweg.

zilveren biesje

Het blauwe gedeelte onderaan was eerst niet het plan, maar is een gevolg van mijn zuinigheid. Ik bracht nl. maar een halve meter mee en had ook nog stof nodig voor de binnenkant. Maar eigenlijk vind ik het zo beter dan wanneer de tas volledig uit dezelfde stof was gemaakt. Tussen de bloemetjes en de blauwe gabardine stak ik een zilveren biesje.

verzonken rits

Binnenin kwam een verzonken rits en verschillende zakjes.

opgestikt zakje

Opgestikt zakje met onderverdeling voor de telefoon.

ritszakje

Ritszakje voor snoetenpoetsers en consoorten.

zijzakje

Zijzakje voor schrijfgerief en andere brol.

liberty canvas

Voila, ik kan weer gaan werken (maar nog niet onmiddellijk).

11 opmerkingen:

 1. dat zilveren biesje en die libertystof. Ik ben fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. sjiek en megahandig met al die maatwerkzakjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, prachtig ! Dat zilveren biesje is echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi! Ik had me al afgevraagd of Hello Kitty Liberty (gezien in een webwinkel) 'echte' Liberty was of imitatie -> maar het bestaat dus echt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ging dat een beetje vlot, gewenste meters uitdrukken in een Japanse winkel? En kan je Liberty nu ook in Japanse tekens schrijven eigenlijk? Of kon je dat al?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat viel wel mee hoor. Meter in het Japans is metere, makkelijk dus. Tellen in het Japans is een ander paar mouwen, maar dat had ik op een briefje staan. Maar als je dat gewoon in cijfers opschrijft, kunnen ze dat uiteraard ook lezen :-)

   Verwijderen